Skip to main content
 • 🌸 De mooiste Powder Brows wenkbrauwen 🌸 Geschikt voor elk huidtype

 • 🌸 Powder Brows 🌸 Bijna geen roodheid of zwelling

 • 🌸 Powder Brows 🌸 Natuurlijk en poederig effect

 • 🌸 Powder Brows 🌸 Geen beschadiging van de huid

 • 🌸 Powder Brows 🌸 Wakker worden met mooie wenkbrauwen

De mooiste Powder Brows wenkbrauwen bij Beautysalon Queenz in Groningen: Verwen jezelf met volle, natuurlijk ogende wenkbrauwen!

De mooiste Powder Brows wenkbrauwen krijg je bij Queenz! Ben je het zat om elke ochtend kostbare tijd te verspillen aan het opvullen van je wenkbrauwen? Zoek niet verder! Beautysalon Queenz in Groningen is supertrots op onze nieuwste service: Powder Brows! De mooiste Powder brows krijg je bij Queenz! Eindelijk de perfecte, natuurlijke wenkbrauwen waar je altijd van gedroomd hebt.

Powder
Brows

 • De mooiste Powder Brows laat je doen bij Beauty Salon Queenz in Groningen
 • Wil jij ook natuurlijke en volle wenkbrauwen? Nooit meer met een potloodje je wenkbrauwen bij hoeven tekenen? Dat kan met powder brows, de semi permanente make up!
 • Beautysalon Queenz in Groningen voor natuurlijke en volle wenkbrauwen.
 • Powder Brows bij Beautysalon Queenz in Groningen | Powder Brows bij Beautysalon Queenz in Groningen: wil jij ook natuurlijke en volle wenkbrauwen? Nooit meer met een potloodje je wenkbrauwen bij hoeven tekenen? Dat kan met powder brows, de semi permanente make up!
 • Nooit meer een potloodje nodig om je wenkbrauwen bij te tekenen!
 • Powder Brows bij Beautysalon Queenz in Groningen | Powder Brows bij Beautysalon Queenz in Groningen: wil jij ook natuurlijke en volle wenkbrauwen? Nooit meer met een potloodje je wenkbrauwen bij hoeven tekenen? Dat kan met powder brows, de semi permanente make up!
 • Powder Brows bij Beautysalon Queenz in Groningen
 • ochtend? Met onze PMU is dit haalbaar. Powder Brows is een van de vier wenkbrauwtechnieken die Beautysalon Queenz je biedt. Gemiddeld blijft Powder Brows tussen de 1 tot 1,5 jaar intact, zodat je optimaal kunt genieten van je feilloze, mooi verzorgde wenkbrauwen! Bij de Ombre Powder Brows techniek worden de wenkbrauwen delicaat ingevuld met pigment. Deze techniek is de laatst opkomende trend in het veld van Permanent Make-Up (PMU) voor wenkbrauwen. De naam 'powder' onthult veel over de techniek. Door gebruik te maken van een specifiek PMU apparaat wordt het pigment op zo'n subtiele manier aangebracht dat het lijkt alsof je wenkbrauwen makeuploos perfect zijn, dit leidt tot een zachte en natuurlijke make-up look en prachtige volle natuurlijke wenkbrauwen.
 • Powder brows, de semi permanente make up! van onze brow bar in Groningen
 • Powder Brows bij Beautysalon Queenz in Groningen | Powder Brows bij Beautysalon Queenz in Groningen: wil jij ook natuurlijke en volle wenkbrauwen? Nooit meer met een potloodje je wenkbrauwen bij hoeven tekenen? Dat kan met powder brows, de semi permanente make up waar je gelukkig van wordt!

Bij Beautysalon Queenz werken onze getrainde wenkbrauwexperts met een gespecialiseerd instrument om zachte microstipjes pigment op je wenkbrauwen aan te brengen, waardoor ze er zacht en poederachtig uitzien. Deze semi-permanente oplossing is ideaal voor mensen met dunne, ongelijke of te veel geΓ«pileerde wenkbrauwen. Met onze powder brow-behandeling verbeter je je natuurlijke schoonheid en bespaar je waardevolle tijd in je dagelijkse routine. Powder Brows wenkbrauwen techniek voor wie de mooiste wenkbrauwen wil!

Waarom je met Powder Brows bij Beautysalon Queenz de mooiste wenkbrauwen krijgt

 • Bereik een natuurlijke, zachte en volle wenkbrauwlook die tot wel 2 jaar meegaat.
 • Volledig aanpasbaar aan jouw gewenste vorm, kleur en intensiteit.
 • Onze brow-artiesten zijn deskundig opgeleid en gecertificeerd om de beste resultaten te garanderen.
 • We gebruiken alleen hoogwaardige, hypoallergene pigmenten voor een veilige en comfortabele ervaring.
 • Onze concurrerende prijzen passen bij elk budget.

Ik krijg Powder Brows, wat gebeurt er met mijn wenkbrauwen?

Hoe werkt de behandeling Powder Brows

Bij deze techniek wordt de aanzet van de wenkbrauwen lichter ingeschaduwd met naar de punten toe donkerder waardoor de kleur van je wenkbrauwen een mooie overloop krijgt zodat het natuurlijk oogt.

Als eerst zullen wij de wenkbrauwen voortekenen passend bij de vorm van je gezicht. Wanneer dit gedaan is kijken wij samen of dit de vorm is die jij wilt. Daarna bepalen wij samen welke kleur pigment het beste bij jou past. Indien jij akkoord gaat starten we met de permanente make up behandeling.

Na de behandeling krijg je een nazorginstructie mee. Deze is van belang bij het herstelproces van de wenkbrauwen. Volg je de instructies goed op, dan blijven je wenkbrauwen nΓ³g langer mooi!

Β 

Hoe lang blijven mijn wenkbrauwen mooi met Powder Brows?

De power brows zijn semi permanent. Dat houdt in dat je na gemiddeld 1,5 jaar een opfrisbehandeling nodig hebt. Wil jij zo lang mogelijk genieten van jouw powder brows? Dan is het belangrijk om na de behandelingen alle adviezen op te volgen.

Hoe lang duurt het aanbrengen van Powder Brows op mijn wenkbrauwen?

Gemiddeld duurt de Powder Brows behandeling 2 tot 3 uur.

Kun je Powder Brows combineren met Brow lamination?

Jazeker! Eerst geven we je wenkbrauwen 6 weken rust en hersteltijd. Daarna kun je terugkomen voor een Brow Lamination behandeling.

Hoe lang mag je niet zwemmen na Powder Brows?

Je moet de eerste week zorgen dat je wenkbrouwen droog blijven. Zwemmen raden we af. Voorzichtig douchen kan geen kwaad, zolang je maar zorgt dat je wenkbrouwen niet nat worden.

Hoe zien Powder Brows wenkbrauwen eruit? Ervoor en erna?

Bekijk de voor en na foto om een indruk te krijgen van wat een Powder Brows behandeling voor effect kan hebben.

Tijdelijke aanbieding: Ontvang 10% korting op jouw eerste Powder Brows behandeling!

Om de lancering van onze Powder Brows-service te vieren, bieden we een exclusieve korting van 10% aan voor nieuwe klanten. Mis deze kans niet om je wenkbrauwen te transformeren en je zelfvertrouwen een boost te geven!

Als kroontje op jouw gezicht liever eerst Henna Brows proberen? Dan komen die Powder Brows later wel πŸ˜‰